Laat je verwennen: ga voor luxe in je badkamer!

Je badkamer is dé ruimte bij uitstek waar je je volledig wil ontspannen. Een beetje luxe draagt enkel bij aan die heerlijke sfeer van pure verwennerij. Luxe betekent trouwens niet dat je moet kiezen voor gouden kranen of talloze tierlantijntjes. Het betekent dat je kiest voor kranen, badkamermeubels en decoratie die je badkamerinterieur nét dat ietsje meer geven. Ontdek onze suggesties.

1.      Een vrijstaand bad, al dan niet op pootjes

Wat is er stijlvoller dan een luxueus bad als blikvanger middenin je badkamer? Kies je voor een vrijstaand bad op pootjes, dan roep je moeiteloos de grandeur van vroegere tijden op. Maar je kunt ook kiezen voor een eigentijdse variant: een strak vormgegeven vrijstaand bad is bijzonder hip en trendy. Vergeet zeker ook niet om een bijhorende vloergemonteerde badmengkraan te voorzien.

2.      Een duobad

Geniet je graag met z’n tweetjes in bad? Dan is een duobad de perfecte keuze. In een gewoon ligbad is er altijd iemand die in een minder comfortabele positie moet liggen, maar met een speciaal ontworpen bad voor twee heb je dat probleem niet. Dat is – welja – pure luxe!

3.      Een inloopdouche

Een inloopdouche maak je zo groot en zo luxueus als je zelf wilt. De wanden bekleed je volledig volgens je eigen smaak. Wat dacht je bijvoorbeeld van mozaïektegels in een stijlvol motief? Ook erg trendy zijn volledig zwarte tegels.

Je inloopdouche kun je strak en minimalistisch houden door de douchestang achterwege te laten en te kiezen voor inbouwkranen. Wil je het helemaal luxueus? Voorzie dan een regendouche en/of een douchefontein.

4.      Luxe in je badkamer door de juiste kranen

Kraanwerk maakt echt het verschil in je badkamer. Omdat je comfort en gebruiksgemak belangrijk vindt, zijn thermostatische kranen een heuse aanrader. Maar natuurlijk is ook de vormgeving van de kraan cruciaal. Wil je echte luxe, dan zet je met nostalgische kranen met hun typische afrondingen de spreekwoordelijke kers op de taart.

5.      Geniet!

Om je in je badkamer de koning(in) te rijk te voelen, is de juiste sfeer creëren ontzettend belangrijk. Met wat badparels, geurkaarsjes en een rustgevend muziekje kom je helemaal in the mood. Even helemaal aan niets moeten denken, da’s pas luxe!

08 06 2017
Ga naar de catalogus