Onmisbaar in je toilet: een fonteinkraan

Wanneer je je toilet plaatst en de toiletruimte sfeervol inricht, ontkom je niet aan de keuze van een kraan. Welke type kraan past het best in jouw toilet en waarop moet je zoal letten wanneer je een toiletkraan kiest? Ontdek de mogelijkheden én … de fonteinkraan.

Wat is een fonteinkraan?

In het toilet moet je meestal ruimtebesparend werken. Om die reden mag de wastafel niet te veel plaats innemen en kies je dus beter niet voor een designexemplaar met veel tierlantijntjes – zulke wastafels komen veel beter tot hun recht in de badkamer. Een mooi alternatief voor een wastafel met alles erop en eraan is een wasfontein. Zo’n toiletfontein is klein, compact en toch praktisch. En boven zo’n klein wasbakje past natuurlijk een fonteinkraan.

Fonteinkranen in alle maten en vormen

Wees gerust: ook in fonteinkranen is het aanbod tegenwoordig erg uitgebreid. Je kunt dus zonder problemen shoppen tot je een fonteinkraan vindt die tegemoetkomt aan jouw stijlwensen:

  • Strak en hoekig (ideaal voor wie houdt van modern design)
  • Rond en gestroomlijnd (past mooi in een toiletruimte in klassieke stijl)
  • Fonteinkraan met hoge nek
  • Fonteinkraan met lage nek

Typisch aan fonteinkranen is dat ze een compacte vorm hebben, maar daarom niet minder esthetisch verantwoord zijn. Voor elke toiletinrichting de juiste kraan? Dat kan ook als je voor een fonteinkraan kiest.

Welke kraan kiezen voor je toilet?

Laat je inspireren door onze tips om je toilet sfeervol en hip in te richten, en stem je kraankeuze daarop af. En vind je ecologie belangrijk? Dan zul je vast willen lezen hoe je in het toilet efficiënt water kunt besparen.

29 06 2017
Ga naar de catalogus