Zo maak je van jouw badkamer een trendy blikvanger

Badkamers heb je in allerlei stijlen. Het leuke is: in de badkamer kun je gerust out of the box denken. Een funky kleurtje, een trendy meubelstuk … het mag allemaal wat speelser en opvallender. We zetten je op weg met enkele ideeën die van jouw badkamer in een handomdraai een trendy ruimte maken.

Regendouches zijn helemaal in

Een regendouche geeft je badkamer een eigentijdse look én doet je genieten op een luxueuze manier. Helemaal strak en trendy zijn inbouwregendouches, waarbij de douchestang netjes is weggewerkt. Het enige nadeel: sommige regendouches verbruiken meer water dan gewone douchekoppen.

Betonlook voor een trendy, industriële touch

Met beton kun je oneindig veel kanten uit. Tegenwoordig duikt het materiaal ook vaak op in badkamers. Betonstuc doet je vloeren en wanden eruitzien alsof ze van beton zijn. Liever ‘the real stuff’? Dan kun je werken met gepolierd beton. Het glanst als een spiegel en zorgt voor een tijdloze sfeer in je badkamer. En het materiaal is nog praktisch ook: beton is zeer sterk en slijtvast. Je zit voor jaren safe!

Durf kiezen voor kleur

Felle kleuren zijn hip en voegen meteen een hele eigen karakter toe aan je ruimte. Wie voor opvallende tinten durft te gaan, heeft meteen hét recept beet om zijn of haar badkamer een unieke toets te geven. Muren zijn het eenvoudigst aan te pakken: gewoon een laagje verf erover en je zult versteld staan van het resultaat. Ook accessoires en planten kunnen leuke kleuraccenten toevoegen. Mag het nog wat uitgesprokener? Een retro roze badkuip of een felgekleurde lavabo zorgen voor een straffe toets in je badkamer. Zelfs met het kraanwerk kun je allerlei kanten op.

09 05 2017
Ga naar de catalogus