Een bad, da’s zalig genieten  

Wat is er aangenamer dan je onderuit laten zakken in een warm bad met heerlijk geurend schuim? Even ontspannen en gewoon aan niets denken ...

Een bad nemen na een helse werkdag 

Beeld je in: je had een drukke dag op het werk met heel wat gezeur aan je kop. Daarna had je het ‘genoegen’ om in een volgepropte trein ruim een halfuur recht te mogen staan. Eenmaal aangekomen in het station, merk je dat je fiets een lekke band heeft en moet je ook nog eens te voet naar huis. Hoofdpijn en een rothumeur zijn je deel ... Dit is hét moment om al je plannen te schrappen, naar je badkamer te trekken en je bad te laten vollopen. 

 

Languit ontspannen 

Als je een bad neemt, kom je helemaal in ‘zen-modus’. Zeker als het water de juiste temperatuur heeft en je er aangenaam geurend badschuim of badolie aan toevoegt. Badwater van 39 à 40 °C is ideaal. Ben je op zoek naar de perfecte wellness-sfeer? Dim dan de lichten en zet wat kaarsjes in je badkamer.  Voor een bad moet je je tijd nemen. Veertig minuten ontspannen is ideaal om je hoofd helemaal leeg te maken. Té lang baden is geen aanrader. Niet alleen word je daar volledig suf van, het is ook slecht voor je huid. 

 

Kies een ligbad 

Ga je je badkamer renoveren en overweeg je om een bad te installeren? Kies dan zeker voor een ligbad, als je daar voldoende ruimte voor hebt. Tenslotte is het een enorm pluspunt als je in je badkamer de mogelijkheid hebt om écht te ontspannen. Zeker, een douche of een zitbad nemen is ook heerlijk, maar een ligbad is toch nog van een andere orde.  Ben je een romantisch type, dan is een vrijstaand bad op pootjes misschien wel iets voor jou? Als je een grote badkamer hebt, kun je zo’n bad centraal zetten. Een prachtige blikvanger! 

15 03 2017
Ga naar de catalogus