Een bad in greenacryl: wat is dat precies?

De naam is misschien misleidend, want een greenacryl bad is helemaal niet groen, toch niet wat de kleur van de badkuip betreft. Greenacryl baden zien er gewoon wit uit, maar wat hen zo ‘groen’ maakt, is het feit dat ze honderd procent duurzaam zijn.

Welk bad kiezen?

Wanneer je een bad kiest, let je natuurlijk op de grootte en de stijl. Welke stijl ademt je badkamer nu? En voor welke stijl zal je kiezen bij een renovatie? Wat ook het antwoord is op deze vraag, de kans is groot dat greenacryl baden er in passen. Er zijn verschillende types, en die zijn op hun beurt nog eens verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Er bestaat dus ook een greenacryl bad voor jouw badkamer.  Acryl is een milieuvriendelijk materiaal en het biedt daarnaast ook nog veel andere voordelen. Wil je een bad dat niet koud aanvoelt, dan is een greenacryl bad een zeer goede keuze.

Een groen bad? Een greenacryl bad!

Maar wat maakt greenacryl baden nu zo speciaal? Wel, een greenacryl bad is honderd procent recycleerbaar en daardoor dus zeer milieuvriendelijk. Het milieu is misschien niet je eerste overweging bij het inrichten van je badkamer, maar geen nood: de greenacryl baden hebben nog veel bijkomende troeven om jou te overtuigen.

Acryl als materiaal van de toekomst

Het eerste pluspunt ontdek je al bij de plaatsing van het bad in de badkamer. Een acryl bad weegt een pak minder dan bijvoorbeeld een gietijzeren exemplaar. Een greenacryl bad is schokbestendig en extra sterk, dus qua duurzaamheid moet het niet onderdoen voor een ander bad. Een tweede pluspunt zal je ondervinden wanneer je je greenacryl bad effectief gebruikt. Het materiaal is namelijk ook uitermate onderhoudsvriendelijk. Het oppervlak van een acryl bad is niet poreus, waardoor het geen vuil opneemt. Makkelijk te poetsen dus!

06 02 2017
Ga naar de catalogus