Maak het romantisch in je badkamer

Een badkamer is in veel gevallen clean en soms een beetje kil. Maar met enkele leuke accenten kan je ervoor zorgen dat er in je badkamer een romantisch sfeertje hangt.

Kaarsjes in de badkamer 

Romantiek voor de badkamer: dan denk je natuurlijk meteen aan kaarsen. Kaarslicht creëert een aangename sfeer en het warme licht is flatterend. (En geef toe, we willen er toch allemaal wel goed uitzien voor onze geliefde?) Wel even voorzichtig zijn met heftig rondzwaaiende handdoeken in deze romantisch verlichte badkamer.    

Badkamer romantisch inrichten 

Je badkamer romantisch inrichten, dat zit hem in de details. Houten accessoires creëren een gevoel van warmte. Zachte handdoeken en warme voetmatjes zijn een must. Voorzie een rekje waarop je schelpen, steentjes of souvenirtjes verzamelt, die herinneren aan reizen die je samen met je geliefde maakte. Zo denk je telkens wanneer je een bad of douche neemt terug aan die romantische momenten.     En waarom zou je geen bloemen voorzien? Bijzonder, origineel en je hebt een instant romantische badkamer. Heb je geen daglicht en zet je toch graag planten neer, kies dan voor kunststof exemplaren. Tegenwoordig kan je kunststof planten kopen die lang meegaan en er levensecht uitzien.    

Het hele jaar door romantiek in de badkamer 

Een romantische badkamer hoeft zich trouwens niet alleen tot Valentijn of andere feestdagen te beperken, je kan best het hele jaar genieten van een romantische badkamerinrichting. Wil je toch nog net dat tikkeltje meer doen? Verras jouw geliefde dan met een zalig warm bad wanneer hij of zij thuis komt van het werk. Gebruik lekker ruikende badolie en strooi kwistig rozenblaadjes in het badwater. Wedden dat je geliefde helemaal weg zal zijn van jouw romantische badkamer?    

03 02 2017
Ga naar de catalogus