Een watervaldouche: iets voor jou?

Waar zou je het liefst een douche nemen? Thuis in je badkamer of onder een waterval in een exotisch paradijs? Eigenlijk is deze vraag overbodig want met een watervaldouche haal je dat paradijselijke genot gewoon binnen in je eigen badkamer.

 

Heerlijk genieten

Oké, een douche dient in principe om je te wassen. Maar af en toe eens heerlijk lang genieten onder het warme stromende water, dat mag toch zeker ook. Met een watervaldouche is het plezier nog eens zo intens. Maar waar zit hem het verschil? In tegenstelling tot bij een gewone douche ‘sproeit’ het water niet op je lichaam, maar ‘valt’ het aan precies de juiste snelheid naar beneden, zoals bij een waterval. Dat zorgt voor een weldadig effect dat je helemaal tot rust brengt.

Verschillende soorten watervaldouches

Watervaldouches heb je in alle soorten en maten. Wil je kwaliteit, kies dan voor een verchroomde douchekop. Je kunt kiezen voor een watervaldouche die in de muur gemonteerd is of voor een exemplaar dat vastgemaakt is aan een douchestang. Welk type je voorkeur geniet, hangt natuurlijk af van je persoonlijke smaak. Sowieso is een watervaldouche erg trendy. Hou je van design én van wellness? Dan is een watervaldouche onontbeerlijk in jouw badkamer.

Tover je badkamer om in een heus wellnessoord

Niet genoeg aan een watervaldouche? Combineer die dan met een cascadekraan. Zo geniet je des te meer. Of je kunt natuurlijk ook ‘all the way’ gaan en van je badkamer een heus kuuroord maken. Je zult niet meer uit je badkamer weg te slaan zijn ...

Kies voor duurzaamheid

Als je besluit om voor een watervaldouche te gaan, let dan niet alleen op het design, maar ook op de degelijkheid van de douchekop. De bedoeling is namelijk dat die jarenlang meegaat. Kies dus voor duurzame materialen en een vorm die je makkelijk kunt onderhouden.

27 01 2017
Ga naar de catalogus