Acryl: het ideale materiaal voor in je badkamer

Als je een badkamer installeert of renoveert, wil je natuurlijk investeren in kwaliteitsmaterialen. Daar heb je groot gelijk in, want in een badkamer die je dagelijks gebruikt, krijgen de materialen het hard te verduren. Heb je al gehoord van acryl? Dit multifunctionele materiaal is perfect voor in je badkamer! Een woordje uitleg ...

Acryl in je badkamer

Hou je van een uitgepuurde en luxueuze stijl? Dan zijn douchewanden in acryl ideaal. Ze zorgen ervoor dat je douche perfect waterdicht blijft, maar daarnaast zijn er nog talloze andere voordelen:

  • Het oppervlak is krasbestendig.
  • Acryl is 25 keer sterker dan glas, maar veel lichter. Dat maakt het makkelijk te hanteren.
  • Acrylpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen op maat gesneden worden.
  • Het is mogelijk om acrylpanelen op een bestaande (tegel)wand te plaatsen. In onze video leggen we je stapsgewijs uit hoe je dit makkelijk zelf kunt doen.
  • Acryl is makkelijk te onderhouden. Bovendien verhindert het materiaal de aangroei van bacteriën.

Behalve voor je douchewanden kun je ook voor je douchebak kiezen voor acryl.

Ook perfect voor je bad ...

Als je daar voldoende ruimte voor hebt, kun je ook een bad in acryl installeren. Je zult het je niet beklagen: zodra je er je voeten in zet, merk je de voordelen. Acryl voelt namelijk zacht en warm aan. Huiveren van de kou is uitgesloten met dit materiaal. Nog een voordeel: een bad in acryl is verkrijgbaar in heel wat verschillende vormen, ook erg complexe. Je zult dus zeker iets vinden dat aansluit bij jouw stijl, of je nu houd van een romantisch, afgerond bad of van een geometrisch designbad.

... en voor je wastafel

Ten slotte bestaan er ook wastafels in acryl. Als je daarvoor kiest, geniet je ook tijdens het handenwassen of het tandenpoetsen van alle voordelen die we al genoemd hebben. Laat het duidelijk zijn: acryl is de perfecte keuze voor je douche, bad én wastafel. Je zult gegarandeerd tevreden zijn. Aarzel dus niet om het volledige Lafiness-assortiment te ontdekken in onze catalogus.

 

01 12 2016
Acryl: het ideale materiaal voor in je badkamer
Ga naar de catalogus