Kies je toiletaccessoires niet op goed geluk!

Vind je dat een toilet vooral functioneel moet zijn? Dat betekent nog niet dat je het esthetisch aspect uit het oog mag verliezen. Met originele toiletaccessoires kun je heel leuke effecten creëren. We geven je graag een overzicht van de mogelijkheden.

Het abc van de toiletaccessoires

Wanneer je in de winkelrekken snuistert, weet je vaak niet waar je moet beginnen ... Sommige producten zien er wel leuk uit, maar zijn niet zo praktisch. Begin in elk geval met de toiletaccessoires die echt onmisbaar zijn. Vergeet deze dus zeker niet:

  • een toiletpapierhouder
  • een toiletborstel
  • een zeephouder voor de handenwasser
  • een vuilnisbakje
  • een handdoekhouder

Wil je een harmonieuze look voor het kleinste kamertje, kies dan voor al je toiletaccessoires dezelfde stijl. Je hebt heel wat mogelijkheden: uitgepuurd design, retro, ludiek ... Aan jou de keuze!

Voor meer opbergcomfort

Zodra je toilet klaar is, kun je je buigen over de decoratie. Waarom zou je bijvoorbeeld geen legplanken installeren? Die zijn ideaal om toiletverfrisser of schoonmaakproducten op te zetten. Wil je alles netjes opbergen, dan kun je ook mandjes gebruiken. Als je echt veel ruimte hebt in je toilet, is ook een spiegelkast een mooie extra opbergruimte.

Geef je toilet een persoonlijke touch

Daar houdt de pret niet op. Je kunt je toilet ook personaliseren, zonder de ruimte vol te proppen natuurlijk. Leg er bijvoorbeeld een stapeltje magazines, zet er een kleine kamerplant of hang enkele foto’s van familie of vrienden op. Ook kaarsen maken je toiletruimte sfeervol.

29 11 2016
Ga naar de catalogus