Acrylpanelen voor je douche: de voordelen op een rij

In badkamers worden almaar meer verschillende materialen gebruikt en het is moeilijk om op de hoogte te blijven van al hun kenmerken. Had je al gehoord van acrylpanelen voor je douche? We zetten de voordelen op een rijtje!

Duurzame muurbekleding

Eerste vereiste: de muurbekleding in je douche moet erg stevig zijn. Wist je dat acryl een slipvrij en duurzaam materiaal is? Dat zijn belangrijke voordelen voor een badkamer, die je tenslotte elke dag gebruikt.

Waterdicht materiaal

Het spreekt voor zich dat je in een douche 100% waterdicht materiaal moet gebruiken. Met acrylpanelen vermijd je dan ook vochtproblemen. Het resultaat: geen enkele schimmelvorming en een gezonde ruimte die geschikt is voor het hele gezin.

Makkelijk te installeren panelen

Acrylpanelen kun je snel en makkelijk in je douche installeren. De wand moet wel droog en mooi opgschuurd zijn. De panelen kun je plaatsen met behulp van silicone en dikke dubbelzijdige plakband. Wist je dat je dit soort panelen zelfs kunt plaatsen op tegels, op voorwaarde dat die schoon en stofvrij zijn.

Een esthetische meerwaarde

Met acrylpanelen kun je je badkamermuren stijlvol aankleden. Je hebt daarbij de keuze uit heel wat verschillende kleuren, doorzichtig of opaak. Heel wat mensen zijn ook dol op de glans van dit soort panelen. Ze brengen dan ook een vleugje chic design in je nieuwe badkamer.

Acrylpanelen zijn makkelijk te onderhouden

In tegenstelling tot tegels, die je na elk gebruik van je douche moet reinigen om kalkaanslag te vermijden, blijven acrylpanelen netjes. En wat gaat er boven een badkamer die altijd glanst en proper is?

Ben je overtuigd van de meerwaarde van acrylpanelen? Bekijk dan onze catalogus en maak je keuze.

 

10 11 2016
acrylpanelen voor je douche
Ga naar de catalogus