Welke kraan kiezen voor je bad?

Het aanbod aan kranen wordt steeds groter, wat er uiteraard voor zorgt dat de keuze ook steeds moeilijker wordt. Nochtans bestaan er kranen die er duidelijk bovenuit steken. Ontdek welke badkranen wij je aanraden.

Een thermostatische kraan

Verlies je ook soms kostbare tijd omdat je er maar niet in slaagt om het water in je bad op de juiste temperatuur te krijgen? Met een thermostatische kraan is dat geknoei voorgoed verleden tijd. Dankzij de technologie van zo’n kraan wordt het water altijd op de juiste temperatuur gehouden. Maar er zijn nog heel wat andere voordelen!

Geïntegreerde temperatuurregelaar

Een thermostatische kraan bevat een geïntegreerde temperatuurregelaar. Daarmee kun je ’s morgens heel wat tijd winnen! Je kunt in een mum van tijd de juiste temperatuur instellen zonder dat je minutenlang moet prutsen met de verhouding tussen koud en warm water. Wat een plezier om in een bad te stappen dat precies de juiste temperatuur heeft!

Makkelijk in onderhoud

Het onderhoud van een thermostatische kraan is beperkt tot een minimum. Zet gewoon éénmaal per week de temperatuurregelaar op de stand ‘koud’. We raden je ook aan om een waterverzachter te installeren. Zo zul je je kranen langer mooi kunnen houden zonder dat ze beschadigd raken door kalk.

Veilig voor je kinderen

Zijn je kinderen al oud genoeg om een bad te vullen? Dan weet je uiteraard dat dat niet zonder risico’s is. Gelukkig is een thermostatische kraan voorzien van een veiligheidsknop die de temperatuur kan blokkeren op 38 °C. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: de kans op brandwonden bij je nageslacht is volledig uitgesloten.

Wil je graag meer informatie over onze kranen en andere badkamerbenodigdheden? Neem dan gerust contact met ons op of neem onze catalogus door.

27 10 2016
kraan voor bad
Ga naar de catalogus