Meer rust en kalmte dankzij een soft close toiletbril

Het kleinste kamertje, het gemak, het privaat, het toilet, de wc en in Nederland zelfs ‘de plee’ ... Er zijn heel wat woorden voor deze onmisbare plaats in je woning. Hou je je passage daar liever discreet, dan kies je het best voor een soft close toiletbril.

Voordelen van een soft close toiletbril

Het is je ongetwijfeld al overkomen dat je door een onhandige beweging de toiletbril per ongeluk laat neerploffen. Zou het niet fantastisch zijn als dat voortaan geen enkel geluid meer maakt? Met een soft close toiletbril is dat perfect mogelijk. Zo’n systeem is trouwens ook veiliger voor kinderen. Nog een voordeel: deze stille sluitingen kun je makkelijk wegnemen om het toilet beter te kunnen reinigen.

Design in combinatie met kwaliteit

Qua vormgeving heb je keuze te over. Als je bijvoorbeeld een voorkeur hebt voor comfort en minimalisme is een wc-zitting in wit thermoplast, zoals de Quick+, ideaal. Beschik je over een iets groter budget? Twijfel dan niet, maar kies voor de Flatline, een zitting in duroplast. Deze soft close toiletbril is het neusje van de zalm. Wedden dat je er elke dag opnieuw van versteld staat hoe handig zo’n stille sluiting wel is? En of je nu kiest voor thermoplast of duroplast, je bent sowieso zeker van kwaliteit.

Tip voor liefhebbers van wellness

Ben je helemaal te vinden voor de rust en kalmte van soft close toiletbrillen? Dan kun je gerust nog een stap verder gaan. Word helemaal zen met toiletten in warme, rustgevende kleuren. Kies dezelfde tinten voor zowel de muren als de handdoekjes en het vuilnisbakje. Je kunt je toilet verder opfleuren met decoratieve stenen en kaarsen. Kies tot slot ook je toiletaccessoires met zorg! Zo heb je alles in huis om volledig tot rust komen.

27 09 2016
soft close toiletbril
Ga naar de catalogus