Acryl baden: milieuvriendelijk en recycleerbaar

Een bad koop je natuurlijk om je heerlijk te kunnen ontspannen. Maar bij de keuze van een geschikte badkuip speelt ook ecologie een rol. Een bad in acryl is in elk geval een goede keuze. Zo’n bad is milieuvriendelijk en recycleerbaar, en biedt daarnaast nog tal van andere voordelen! 

Acryl: mileuvriendelijk én comfortabel 

Ecologie en duurzaamheid zijn belangrijke waarden, ook in de badkamer. Maar kiezen voor milieuvriendelijke materialen hoeft helemaal niet te betekenen dat je inboet aan comfort. Neem nu acryl: dat materiaal is bijzonder milieuvriendelijk, maar biedt ook nog heel wat andere voordelen die een bad in gietijzer of plaatstaal je niet kan bieden.  

Een veelzijdig materiaal 

Een van de meest geroemde voordelen van een bad in acryl, is dat het warm aanvoelt, ook als het nog niet gevuld is met water. Daarnaast is het ook heel onderhoudsvriendelijk. Door zijn gladde, niet-poreuze oppervlak, slorpt acryl namelijk geen vuil op. 

Ook bij de installatie van je bad, zul je blij zijn dat je voor acryl gekozen hebt. Een badkuip in acryl is namelijk stukken lichter dan een exemplaar in plaatstaal of gietijzer. 

Ten slotte biedt acryl ook qua vormgeving heel wat mogelijkheden. Wil je een ergonomisch bad of een specifiek design? Dan is acryl de ‘way to go’. 

Een bad in hoogwaardig greenacryl 

Naast baden in gewoon acryl, kun je tegenwoordig ook kiezen voor de nieuwe generatie baden uit zogenaamd greenacryl. Die baden zijn schokbestendig, extra versterkt en honderd procent recycleerbaar. 

In onze collectie ‘Green-Line’ vind je verschillende baden in dit hoogwaardige materiaal: 

  • Duo New 

  • Amarillo New 

  • Savona New 

  • Futura 

Elk van deze modellen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je vindt dus zeker iets dat wat bij jouw lengte en bij jouw stijl van badkamer. Kies voor greenacryl, de natuur zal je dankbaar zijn! 

15 09 2016
acryl baden zijn milieurvriendelijk
Ga naar de catalogus