Een hangtoilet staat garant voor comfort

Waarom zou je kiezen voor een hangtoilet? Een hangtoilet is niet alleen erg elegant, het is ook makkelijk te onderhouden en biedt heel wat comfort. 

Een hangtoilet past in elke badkamer

Als je een nieuw toilet koopt, heb je de keuze tussen een klassiek staand toilet of een hangtoilet. Intussen is een hangtoilet zowat de norm geworden in een hedendaagse badkamer. Maar ook in andere badkamerstijlen kun je gerust een hangtoilet inpassen. Hou je van klassiek, landelijk of strak design? Je vindt zeker een model dat perfect aansluit bij jouw smaak!

Gegarandeerd comfortabel zitten

Comfort staat voorop in je keuze voor een toilettype. Met een hangtoilet zit je – letterlijk – goed. Ook de kwaliteit van de toiletbril draagt daartoe bij. Overweeg je voor een toilet met softclose-systeem te kiezen, zodat de toiletbril nooit meer met een harde klap dichtvalt? Goed nieuws: je kunt dit systeem perfect combineren met een hangtoilet.

Makkelijk te installeren

Een hangtoilet is heel wat compacter dan een klassieke staande wc. Ook in kleine badkamers is een hangend toilet dus aangewezen. Het waterreservoir van een hangtoilet zit helemaal ingewerkt in de wand achter het toilet. Ook de aan- en afvoerleidingen zitten verborgen. Het enige wat behalve de toiletpot zelf zichtbaar blijft, zijn de bedieningsknoppen.

Misschien vrees je dat de plaatsing van een hangtoilet daardoor vrij complex is, maar we kunnen je geruststellen: een hangtoilet plaatsen is heel erg makkelijk. Je krijgt trouwens een handig stappenplan waarin de montage glashelder wordt uitgelegd.

Groot onderhoudsgemak

We kunnen ons goed voorstellen dat je badkamer poetsen niet bepaald je lievelingsbezigheid is. Een hangtoilet maakt dit klusje gelukkig al iets draaglijker. Met een stofzuiger, zwabber of dweil kun je namelijk makkelijk onder het toilet poetsen. Kies je voor een toilet zonder spoelrand, dan wordt die schoonmaakbeurt helemaal een makkie. 

16 08 2016
Ga naar de catalogus