Geef je badkamer een nieuwe look met deze eenvoudige decoratietips

Uiteraard heb je de nodige aandacht besteed aan de globale indeling van je badkamer. Maar ook ogenschijnlijke details hebben een groot effect op de sfeer en uitstraling. Met deze eenvoudige decoratietips tover je je badkamer om van een mooie tot een magnifieke ruimte. 

Bevestig muurstickers in je badkamer

In woonkamers en slaapkamers zijn muurstickers al een tijdje een trend, maar ook aan de wanden van je badkamer misstaan ze allerminst. Het design kies je natuurlijk helemaal zelf. Ga je voor speels, strak of misschien zelfs een tekst? Aan jou de keuze! Let er wel zeker op dat je muurstickers kiest die bestand zijn tegen vocht.

Speel met de kleur van badtextiel

Een handdoek dient om je af te drogen, maar het textiel dat in je badkamer hangt, kan ook zorgen voor een extra toets in het interieur. Stem de kleuren van je handdoeken en washandjes af op die van je wanden en je badmeubels. Een fris contrast of varianten op eenzelfde kleurtoon, het kan allemaal.

Kies passende badkameraccessoires

Hetzelfde effect kun je bereiken met kleine accessoires zoals zeepdispensers, toileborstelhouders, vuilnisemmers en andere ‘frulletjes’. Kies hun kleur en stijl in functie van je interieur en zorg ervoor dat alles bij elkaar aansluit. Heel wat merken brengen ook volledige collecties van bij elkaar horende badkameraccessoires uit.

Creatief met badkamerspiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: wat kan ik doen om mijn badkamer een extra touch te geven? Ga bijvoorbeeld voor een spiegel in een ongewone vorm, kies een extra groot exemplaar of installeer een tweede, kleinere spiegel op de ooghoogte van je kinderen. Je kunt ook gekleurde ledverlichting boven of rond je badkamerspiegel aanbrengen.

04 08 2016
Ga naar de catalogus