De leukste badkameraccessoires op een rijtje

Badkameraccessoires bezorgen je niet alleen extra comfort bij je badritueel, ze geven ook een bijzondere touch aan de inrichting van je badkamer. Inspiratie nodig? Wij zetten enkele badkameraccessoires op een rijtje die gegarandeerd in het oog springen.

Badkameraccessoires: veel meer zomaar details

Een hedendaagse badkamer straalt – in het beste geval – één welbepaalde stijl uit. Logisch dus, dat je het design van je badkameraccessoires daarbij laat aansluiten. Als elk detail klopt, levert je dat een schitterend totaalplaatjeop. Zowel je handdoekhouder, bekerhouder, zeepbakje als de borstel- en papierhouder naast je toilet dragen bij tot een geslaagde look-and-feel van je badkamer.

 

De handdoekhouder

Om je handdoeken op te hangen heb je heel wat mogelijkheden. Kies je voor een dubbele beweegbare handdoekhouder naast je wastafel of liever een ringhanddoekdroger? Wil je meer dan twee handdoeken kunnen ophangen, dan opteer je het best voor een handdoekrekje. Nog een mogelijkheid: een handdoekradiator voor heerlijk warme handdoeken!

 

De zeephouder

Of je je nu wast in bad, in de douche of aan je wastafel, je wilt de zeep of douchegel altijd binnen handbereik hebben. Een zeephouder is dan ook onmisbaar. Ook hier heb je verschillende mogelijkheden: een klassiek zeepmandje, stijlvol zeepschaaltje of – handig als je wat minder goed te been bent – badgreep met aangehecht zeepmandje.

 

Gebruik je liever vloeibare zeep? Kies dan voor een ronde of vierkante zeepverdeler. Ook een ingebouwd zeeppompje is bijzonder praktisch.

 

Accessoires voor je toilet

Bijpassende toiletpapierhouder nodig? Ook dan heb je  keuze te over. Erg stijlvol is bijvoorbeeld een rolhouder in chroom. Ook borstelhouders heb je in alle vormen en maten. Je hebt staande rolhouders en wandmodellen, maar ook volledige sets waarbij de borstelhouder  wordt gecombineerd met een wc-rolhouder.

 

Benieuwd welke badkameraccoires we je te bieden hebben? Neem een kijkje in onze catalogus.

01 07 2016
Ga naar de catalogus