Een toilet zonder spoelrand: op-en-top hygiënisch

Een hygiënische wc: het lijkt een tegenstelling, maar toch is het realiteit. Een toilet zonder spoelrand heeft – in tegenstelling tot traditionele wc’s – geen rand waaronder vuil zich kan ophopen. Daardoor blijft je toilet te allen tijde proper en heb je bovendien minder schoonmaakwerk. Handig en op-en-top hygiënisch!

Onderhoudsvriendelijk toilet

Bij een wc met spoelrand is de spoelrand moeilijk bereikbaar, wat de hygiëne niet ten goede komt. De rand creëert namelijk een ruimte waar je moeilijk bij kunt. Bij een toilet zonder spoelrand is het omgekeerde waar. Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om de wc-pot snel en efficiënt proper te maken. Zo krijgen vuil en bacteriën geen schijn van kans en kun je het volledige toilet makkelijk met de wc-borstel reinigen.

Ook al is er geen spoelrand aanwezig, toch hoef je je geen zorgen te maken over opspattend water. Mocht er toch sprake zijn van spatjes water, dan kun je de spoelwaterhoeveelheid verminderen.  

Toilet zonder spoelrand: verschillende uitvoeringen

Net zoals bij andere wc’s zijn toiletten zonder spoelrand in verschillende uitvoeringen en afwerkingen verkrijgbaar. Een klassieke of moderne look, een tijdloze uitstraling of een design toilet: het is allemaal mogelijk. Dankzij het stijlvolle minimalisme past een design toilet zonder rand ook perfect in de badkamer.  

Hangtoiletten zijn ook hier heel populair aangezien ze er elegant uitzien en je er makkelijk onder kunt schoonmaken. Wil je een wc zonder spoelrand met een soft-closesysteem? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Waterbesparend toilet

Een toilet zonder spoelrand is niet alleen hygiënisch. Het verbruikt ook minder water en dat merk je op de factuur van je waterleverancier. Bovendien stellen producenten alles in het werk om een lange levensduur te garanderen.

Kortom, een toilet zonder spoelrand is hygiënisch, elegant en degelijk!  

26 04 2016
toilet zonder spoelrand
Ga naar de catalogus