3 vernuftige badkamerideeën op een rijtje

Je badkamer inrichten is een hele klus. Het vergt een goede voorbereiding om aan alle gestelde eisen te voldoen! Wij zetten voor jou enkele badkamerideeën op een rijtje!

1.     Keramische badkamertegels

Wil jij je badkamer modern en ruimtelijk inrichten? Dan zijn keramische vloertegels in grootformaat een aanrader. Niettegenstaande dat tegels steeds groter worden, blijven ook de kleinere keramische mozaïeken wandtegels populair.

De onderhoudsvriendelijke, vocht- en krasbestendige tegels in keramiek bestaan in verschillende kleuren, vormen en formaten. Voor zij die houden van een natuurlijke touch, bestaan er ook sfeervolle hout- en natuursteenimitaties.

2.     Slim opbergen in de badkamer

Bij het inrichten van je badkamer dien je rekening te houden met de beschikbare ruimte en sanitaire voorzieningen. Dus ook met de vorm, grootte en positionering van je meubels. Werken met de beschikbare ruimte, maar toch zorgen voor een ruimtelijk effect? Kies voor zwevende meubels of praktische meubels die de ruimte optimaal benutten.

3.     Kies voor stijlvol, comfortabel en praktisch

Badkamers worden steeds veelzijdiger en badkamermeubels moeten voldoen aan verschillende eisen. Daarom kies je best voor meubels met een tijdloos en functioneel design. Een comfortabel, kwaliteitsvol meubel met de juiste afmetingen en vormgeving is wenselijk. Bijkomend mag je de kwaliteit van de materialen, alsook de technische aspecten (sanitaire voorzieningen,...) van de badkamer niet verwaarlozen.

Ook verlichting in de badkamer is functioneel. Je basisverlichting zet je badkamer in de spotlights. Functionele lichtbronnen zorgen voor wat meer comfort. En sfeerverlichting zorgt voor een aangename setting waarin je de dagelijkse rush even kan ontvluchten. Zo worden spiegelkasten voorzien van nuttige spiegelverlichting die de ideale omstandigheden creëert voor dagelijkse lichamelijke verzorging, maquillage, ... . Je gebruikt je badkamer natuurlijk niet enkel voor lichamelijke verzorging, maar ook voor dat ene zenmomentje. Breng de sfeer erin met indirecte verlichting of gebruik wat leuke led-lampjes.

Op zoek naar inspiratie? Blader zeker eens door onze collectie!

22 03 2016
Ga naar de catalogus