Een stijlvolle inloopdouche biedt comfort én functionaliteit

Een inloopdouche plaatsen in je badkamer zorgt voor moderne luxe en gebruiksgemak. Comfort wordt gecombineerd met een stijl die je zelf bepaalt. De ochtenddouche of het relaxend ontspanningsmoment wordt een opkikker met elegantie. 

Comfortabel

Een belangrijke reden waarom in vele badkamers een inloopdouche wordt geplaatst, is het comfort. Een inloopdouche biedt ruimte en gemak bij het instappen alsook een overzichtelijk ruimtegevoel in de badkamer. De afmetingen bieden vaak meer comfort en beweegruimte dan de beperkte bewegingsvrijheid die de klassieke douchecabine of badkuipbiedt. 

Klein tot groots

Zelfs in kleinere badkamers bestaat de mogelijkheid om een inloopdouche te plaatsen. Het kan een waardige vervanger zijn voor de klassieke douchebak of douchecabine. Soms kan met het juiste ontwerp een inloopdouche zelfs plaats besparen, door slimmer om te gaan met een beperkte ruimte. Bovendien geeft een inloopdouche een ruimer uitzicht aan een badkamer, in tegenstelling tot de klassieke cabine.

Inloopdouche plaatsen? Let op de indeling

Beperkingen in de badkamer op het vlak van afmetingen betekenen niet noodzakelijk dat een inloopdouche plaatsen geen optie is. Met het nodige vernuft kunnen allerlei vormen van de inloopdouche geplaatst worden. Zelfs in badkamers onder een schuin dak, met een rare hoek of op een kleine oppervlakte. Denk goed na over de indeling van je badkamer en overleg met een kenner.

Onderhoudsgemak

Door een inloopdouche te voorzien in je badkamer stijgt het onderhoudsgemak. De inloopdouches zijn vaak zeer strak, functioneel en zonder veel hoekjes en kantjes. Samen met een gebruik van duurzaam materiaal zorgt dat voor een minimum aan onderhoud en bovendien een goede bereikbaarheid tijdens poetsbeurten.

Kindvriendelijk

De ruimte primeert in alle voordelen die een inloopdouche biedt. Daarnaast is zo'n douche uitermate kindvriendelijk. Zeker aangezien een trede of opstap naar de cabine niet meer bestaat. Daarnaast kan je ook gemakkelijker toezien en helpen tijdens de wasbeurten van de kinderen. Of kan je de hele kroost gelijktijdig onder de douche stoppen. Niet alleen tijdsbesparend, maar ook een leuke activiteit.

19 02 2016
inloopdouche plaatsen
Ga naar de catalogus