Inspiratie voor de badkamer van je dromen!

Een plek waar je jezelf goed en comfortabel voelt: dat moet een badkamer zijn. Hygiëne staat voorop, maar stijl, uitstraling en finesse maken de badkamer van je dromen. Laat je fantasie in het ontwerp de vrije loop dankzij deze tips. Dan sta je allicht binnenkort in je eigen droombadkamer voor de spiegel! 

Bepaal eerst je stijl

De badkamer van je dromen gaat vaak gepaard met een vloed aan ideeën, concepten en wensen. Daarom is het goed om op voorhand te bepalen welke algemene stijl je wenst te gebruiken. Op die manier zorg je ervoor dat de verschillende keuzes samen een mooi harmonisch geheel zullen vormen. Kies een voor een warme badkamer in een landelijke woning, strak voor een moderne woonst, retro voor in een herenhuis of frisse kleuren om levendigheid te benadrukken.

Inspiratie voor je badkamer: out-of-the-box

Omdat je net de badkamer van je dromen nastreeft, moet je eens even out-of-the-box denken. Laat je fantasie de volle loop gaan, wellicht is je ideale droombadkamer niet eens zo gek. De kans is groot dat al je wensen haalbaar zijn en dat de ideeën die je hebt, perfect mogelijk zijn.

Denk toekomstgericht

Een goede badkamer gaat een leven lang mee. Denk daarom toekomstgericht. Niet alleen moet de badkamer praktisch ingericht zijn, ze moet ook tijdloos en duurzaam zijn. Badkamertegels zorgen voor een degelijk begin, badkamermeubels geven uitstraling en accessoires zorgen voor finesse. Kies voor stevige materialen en opteer voor een ruime opstelling en efficiënte meubels.

Afwerking is alles

Eens het algemene idee en uitzicht vastligt, kan het aankleden beginnen. En je badkamer is niet volledig zonder de nodige accessoires. Van de kleinste borstelhouder tot de meest efficiënte handdoekdroger, alles bepaalt het uitzicht van je badkamer. Laat het ontwerpen en inrichten van de droombadkamer maar beginnen.

12 02 2016
Badkamer inspiratie
Ga naar de catalogus