Lafiness wenst je veel ontspannen momenten in de badkamer in 2016

Nu de feestdagen voor de deur staan, maken we alvast van de gelegenheid gebruik om jou en je familie een voorspoedig 2016 te wensen. Een goede gezondheid, veel liefde en veel aangename momenten, ook in de badkamer natuurlijk. Het is de plek waar we onze dag beginnen en eindigen, en die comfort en functionaliteit combineert.

Op-en-top relaxen in de badkamer

De badkamer is een persoonlijke ontspannings- en wellnessruimte waar je volledig tot rust komt. Languit een bad nemen met een muziekje, een drankje en theelichtjes op de rand van het bad, een heerlijke douche: het zijn momenten om te koesteren. Ook in 2016 kun je genieten van het comfort dat de hedendaagse badkamer biedt. Bekomen van een drukke werkweek of gewoon tijd nemen voor jezelf: de badkamer is je trouwe bondgenoot.

Voor elke stijl en ieders budget

Bij Lafiness staan we garant voor veel ontspannende momenten in de badkamer. Wij hebben voor ieder wat wils in de aanbieding. Heb je een klassieke, landelijke, moderne of design badkamer: bij ons ben je aan het juiste adres. Begin je aan een nieuwbouwproject of ben je aan het renoveren? Onze collectie is voor beide geschikt en biedt voor elk budget een oplossing. Je kunt kiezen uit vier productlijnen: standaard, comfort, luxe en prestige.

Op zoek naar inspiratie? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar, ook in 2016!

18 12 2015
Ga naar de catalogus