De voordelen van sfeervolle led-verlichting in je badkamer

Aangezien je vele uren in de badkamer doorbrengt, is het logisch dat je er een sfeervolle en rustgevende plek van wil maken. Verschillende zaken zorgen voor sfeer in je badkamer, maar een van de belangrijkste is ongetwijfeld led-verlichting. Bovendien hebben je badkamerlampen ook een praktisch nut, aangezien daglicht vaak niet volstaat als basisverlichting. We geven je alvast enkele voordelen mee van led-verlichting in de badkamer.

Led-verlichting werkt energiebesparend

Een van de grootste voordelen van led-lampen: ze zijn milieuvriendelijk. Ze verbruiken tot 90% minder stroom dan gloeilampen en bij de productie ervan worden geen schadelijke stoffen gebruikt. Daardoor spaar je jaarlijks een heleboel geld uit.

Duurzaam

Led-verlichting gaat tussen 50.000 à 100.000 uren mee en moet daardoor zelden worden vervangen. Led-lampen zijn, met andere woorden, een bijzonder duurzame verlichtingsoplossing.

De ultieme sfeermaker

Led-verlichting is de ultieme sfeerverlichting. Je kunt er verschillende kanten mee opgaan, zoals oneindig met kleuren spelen of ledstrips aanbrengen boven de badkamerspiegel. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om onder de badkamerkast een gekleurd licht tevoorschijn te laten komen. Een echte aanrader voor wie graag een bad neemt in een sfeervolle omgeving!

Ga voor functionaliteit met een spiegelkast

Badkamermeubels zijn in allerhande uitvoeringen beschikbaar. Lange kasten, hangkasten, kasten die tot aan de grond reiken en kasten in verschillende kleuren. Keuze in overvloed dus. Tegenwoordig is er vaak een spiegel in de badkamerkast geïntegreerd. Dankzij de combinatie van de led-verlichting, de kast en de spiegel, maak je optimaal gebruik van de functionaliteit van je badkamermeubel.

Strak meubel

Ga je voor een strakke en minimalistische badkamerlook? Kies dan voor kasten met led-verlichting. Je kunt ook opteren voor een all-in-one-optie. Ga voor een compleet badkamermeubel en combineer je badkamerkast(en) met een spiegel, een wastafel en led-verlichting. Ook een landelijke of klassieke look is mogelijk. Bij Lafiness vind je ongetwijfeld de badkamerkast van je dromen!

10 11 2015
Ga naar de catalogus