Badkamerkasten: kies je voor ruimte of elegantie? Kies beiden!

Een badkamerkast is een onmisbaar meubel in de badkamer. Hoe ga je anders al je spullen opbergen? Maar badkamerkasten hebben niet enkel een praktisch nut, ze hebben ook een esthetische functie. Zorg ervoor dat ze goed bij je badkamerinterieur passen en zo een rustgevend gevoel afgeven. Hier vind je een overzicht van zowel handige als elegante badkamerkasten.

Spulletjes opbergen

Dankzij voldoende opbergruimte kun je je badkamer netjes en hygiënisch achterlaten. Je vindt er ook meteen alle spullen terug, waardoor je nooit nog eindeloos naar je washandjes of deodorant moet zoeken. Maar een badkamerkast zorgt niet enkel voor je gemak. De uitstraling van zo’n meubel is natuurlijk ook belangrijk. Een retrolook of een strakke look, met handgrepen of zonder? Alles kan! Let er natuurlijk wel op dat je badkamer niet op een grote opslagruimte gaat lijken.

Spiegeltje aan de wand

Spiegelkasten maken op een handige manier gebruik van ruimte. Spiegels stralen openheid en frisheid uit en zorgen ervoor dat je kamer groter lijkt. Achter de spiegel is er ruimte voor je make-up, tandpasta, zalfjes en allerlei tubetjes. Maak het jezelf nog gemakkelijker door een spiegelkast met ingebouwde armatuur aan te schaffen.

Kolomkast en onderbouwkast

Een kolomkast is lang en smal en zorgt ervoor dat je de ruimte op een slimme manier benut. Kolomkasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: van elegante tot klassieke designs. Een onderbouwkast kun je dan weer gebruiken om onder je wastafel te plaatsen. Zo heb je geen last meer van blootliggende leidingen.

Stijlvolle mandjes in de badkamerkasten

Wil je een creatievere oplossing om je gerief op te bergen? Dan bieden rieten manden de beste oplossing. Mandjes bieden meer opslagruimte dan een lade en ze zien er bovendien stijlvol en authentiek uit.

Volledige set

Kies je liever voor de gemakkelijkste optie en wil je niet alle kasten apart kopen? Ga dan voor een complete badkamermeubelset met wastafel, spiegelkast, kolomkast en onderbouwkast. Een volledige set vind je in elke stijl en prijscategorie. Kies voor duurzaamheid en koop een tijdloze variant die tegen een stootje kan. 

16 10 2015
Ga naar de catalogus