Porselein in de badkamer: luxueus en mooi

De tijd waarin de badkamer uitsluitend diende om je ’s morgens en ’s avonds op te frissen ligt al even achter ons. Naast de praktische kant wordt ook het comfort s almaar belangrijker. Om nog maar te zwijgen van de inrichting. Badkamers zijn allang geen eenheidsworst meer. Daar is het porseleinen sanitair een mooi voorbeeld van.

Een tijdloze badkamer inrichten met porselein

Tanden poetsen, haren kammen, de baard scheren en de deur uit. ’s Avonds eventueel nog een kattenwasje en daar stopte dan het gebruik van de badkamer. Het spreekt dan ook voor zich dat de functionele kant van badkamers voorop stond en dat zag je ook in de inrichting. Sinds enkele jaren zien we de badkamer echter als een volwaardige kamer waarin een aangename inrichting niet mag ontbreken.

Porselein is een absolute klassieker waarmee je een hedendaagse en luxueuze toets aan je badkamer geeft. Het authentieke materiaal voelt zich meteen thuis in iedere interieurstijl en ademt een en al rust en elegantie uit. Wastafels en accessoires met ronde vormen zijn de perfecte aanvulling op een klassieke badkamer. Een moderne badkamer vraagt dan weer om porseleinen sanitair en accessoires met strakke lijnen. Ook fans van landelijke badkamers zullen de charmes van porseleinen badkameraccessoires kunnen appreciëren.

Porselein: meer dan een mooi snoetje

Porselein heeft veel meer te bieden dan knappe looks. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat porselein onderhoudsarm is. De glazuurlaag voorkomt dat vuiltjes en kalk zich kunnen vastzetten op het oppervlak. Bovendien is het materiaal perfect bestand tegen agressieve chemische middelen en garandeert de glazuurlaag een hoge slijtvastheid.

Porselein kent heel wat diverse uitvoeringen: wastafels, toiletten, bidets maar ook tal van badkameraccessoires zoals zeephouders, tandenborstelhouders, enzovoort. Er zijn dan ook tal van badkamermerken die uitgebreide collecties in porselein op de markt brengen. Porselein is er dus voor iedereen, ongeacht de stijl van je badkamer of het beschikbare budget.

08 09 2015
Ga naar de catalogus