Kranen voor wastafels: een waaier aan mogelijkheden

De wastafel wordt dagelijks gebruikt, en heeft dan ook een kraan nodig die dit frequente gebruik aankan. Bovendien moeten kranen voor wastafels zowel warm als koud water vlot kunnen afwisselen. En als het even kan moet deze kraan er ook nog eens heel stijlvol uitzien. Een streng eisenpakket, maar geen probleem voor de badkamerkranen van Lafiness. Een greep uit ons rijke assortiment.

Net zoals alle andere producten van Lafiness zijn ook de badkamerkranen onderverdeeld in verschillende segmenten. Kies uw badkamerkraan uit het standaard, comfort of luxe segment.

Standaard segment: klassieke badkamerkranen van onberispelijke kwaliteit

In het standaard segment vinden we de standaard, zeg maar klassieke badkamerkranen. Helemaal niets mis mee, want stuk voor stuk zijn ze van onberispelijke kwaliteit. Je vindt er de standaard wastafelmengkraan, zoals Jolly, maar ook de tweegreeps wastafelmengkraan met een klassiek design, zoals de Classic.

Comfort segment: van retro kranen tot mini-fonteintjes.

Het comfort segment is iets uitgebreider en biedt meer keuze op het vlak van design en opties. Ben je op zoek naar een specifieke stijl, op zoek je een badkamerkraan met extra mogelijkheden, dan vind je die zeker in het Comfort assortiment.

Wie liefhebber is van retro, die valt vast voor deze Retro kraan. De twee grepen in kruisvorm roepen meteen de sfeer van vroeger op, en slepen je badkamer terug in de tijd. Bovendien zijn deze grepen natuurlijk ook makkelijk te hanteren, wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Voor een handenwasserskraan met eenvoudige en rechtlijnige vormen moet je bij de Primo kraan zijn. De twee vormen van deze kraan zorgen voor een eenvoudige, maar stijlvolle look. Een variant hierop is de Fontana kraan, een kraan in de vorm van een mini fonteintje. Van deze kraan is een verhoogd model beschikbaar voor de opbouwwastafel.

Luxe segment: badkamerkranen met verfijnde afwerking

In het luxe segment zijn de badkamerkranen voor de design liefhebber terug te vinden. Mensen die veel belang hechten aan een verfijnde afwerking kunnen hier hun hart ophalen. De Sky kraan is een eengreeps wastafelmengkraan met automatische sluiting en aansluitingen. De kraan wisselt mat chroom af met glanzend chroom, wat voor een fantastisch effect zorgt. De vlakke handgreep van deze kraan maakt hem bovendien heel makkelijk te hanteren.

 

Een klassieke wastafelkraan, een retro model of eerder design? Bij Calodar zijn ze allemaal te kopen. Profiteer van ons uitgebreide assortiment om verschillende stijlen met elkaar te vergelijken. Bekijk al onze wastafelkranen online!

04 10 2013
kraanwerk
Ga naar de catalogus