Douchekoppen: de verschillende mogelijkheden op een rijtje

De douchekop zal in belangrijke mate het comfort onder de douche bepalen. De douchekop regelt immers hoe de waterstralen op je lichaam neerkomen, en hoe dit op je lichaam aanvoelt. De keuze voor de douchekop is dus heel belangrijk, en verschilt van persoon tot persoon. De één wil immers forse regenstralen, de andere voelt meer iets voor een douchekop met massagefunctie. We zetten hier alle soorten douchekoppen nog eens op een rijtje.

Standaard assortiment: eenvoudig design en degelijke kwaliteit

In het standaard assortiment van Lafiness vinden we de klassieke douchekoppen. Een eenvoudig design wordt gecombineerd met een degelijke kwaliteit. De Pulcinella douchekop is een klassieke handdouche met één type waterstraal, en antikalk-systeem met soepele toppen. Simpel, maar degelijk!

Mag het iets meer zijn? Dan is de Traviata douchekop een mooi alternatief. Deze douchekop heeft 4 types waterstralen: een wijde waterstraal, een schuimende wijde straal, soft,en "peps" straal. Ook handig bij deze douchekop is het draaiende uiteinde, zodat de doucheslang niet verdraait.

Comfort assortiment: stijlvol design, met aandacht voor waterbesparing

Naast het standaard segment zijn heel wat douchekoppen terug te vinden in het Comfort assortiment van Lafiness. Deze douchekoppen vallen op door hun stijlvolle design en hoge functionaliteit. In dit assortiment kan je douchekoppen bekijken met een alternatiever design, zoals de platte douchekop. Deze EcoUno Grande is hier een mooi voorbeeld van. Deze douchekop heeft een diameter van 20 centimeter, en is uitgerust met een geïntegreerd ECO douchesysteem om tot 50% water te besparen.

Ook de buisvormige Ecodesigno springt eruit door zijn opvallende design. Deze douchekop is makkelijk in de hand te houden, en is eveneens uitgerust met geïntegreerd ECO douchesysteem om water te besparen. De Plate douchekop behoort tot dezelfde familie, maar heeft de vorm van een vlak in plaats van een buis.

Je kan tot slot ook wat kleur brengen in je douche, door te kiezen voor een gekleurde douchekop.

De Vitalio Joy douchekop is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk blauw, paars en rood. Zo kan je douche, afhankelijk van je smaak, een subtiel verlengde worden op de rest van je interieur.

Bekijk het assortiment douchekoppen online

Sta eens wat langer stil bij de keuze van je douchekop. Dankzij verschillende designs en verschillende opties biedt Lafiness je een ruime keuze. Kies voor een stijlvol design dat past bij je persoonlijkheid, en hou ook rekening met waterbesparing. Bekijk ons assortiment douchekoppen online.

04 10 2013
Douchekop
Ga naar de catalogus