Een design badkamer voor een beperkt budget

Bij de Lafiness Element is er een aluminium verlichtingsarmatuur op de spiegelkast voorzien. Design badkamers zijn er voor elk budget. Je hoeft niet per se veel geld uit te geven om een mooie badkamer te verkrijgen. Integendeel, er zijn genoeg...
22 11 2012

Beperk je waterverbruik met een waterbesparend toilet

We verbruiken gemiddeld 110 liter water per dag. Het toilet neemt daarvan 30 liter voor zijn rekening en komt daarbij op de tweede plaats na bad en douche (goed voor zo’n 45 liter). Een aanzienlijke hoeveelheid dus met een grote invloed op je waterfactuur. Maar er is een remedie: je kan het waterverbruik van je gezin beperken door een waterbesparend toilet van Lafiness te kiezen.  Kiezen is niet moeilijk want alle wc's van Lafiness zijn voorzien van een waterbesparende functie. Wij helpen je graag meer water te besparen zodat de factuur laag blijft.

22 11 2012

Met een Lafiness inloopdouche schep je sfeer in de badkamer

De tijd dat een douche een (te) klein en onaangenaam hokje achter een plastic gordijn was, ligt gelukkig al een hele tijd achter ons. Het tegenovergestelde concept is meer en meer in opmars. Een Lafiness inloopdouche creëert een ruimtelijk gevoel en schept een ontspannen en gezellige sfeer in je badkamer.

21 11 2012

Overige nieuwsitems